Panoráma Strand – Fonyód

A fonyódi Panoráma strand A Panoráma strand (korábbi nevén Sándortelepi strand) Fonyód központi strandja. A vízben fejelő kapuk, és kosárlabda állvány szolgálja a mozogni vágyókat. A fejlesztéseknek köszönhetően Fonyód központi strandja a legelegánsabb és legkomfortosabb fürdőhely lett (fövenyes partszakasz, új játszóterek/mosdók, elektronikus beengedő kapuk).
A Panoráma strand (korábbi nevén Sándortelepi strand) Fonyód központi strandja. A vízben fejelő kapuk, és kosárlabda állvány szolgálja a mozogni vágyókat. A fejlesztéseknek köszönhetően Fonyód központi strandja a legelegánsabb és legkomfortosabb fürdőhely lett (fövenyes partszakasz, új játszóterek/mosdók, elektronikus beengedő kapuk).
Megközelítés, parkolás: A hajóállomás mellett, a vasútállomás közelében található. Parkolni a strand előtti parkolókban és a környező utcákban lehet – fizetős. Bejárat a Fürdő utca felől. A part egy részén homokos plázst alakítottak ki. Érdekessége, hogy 3 kisebb napozószigetet is található a strandon. A vizes élményjátszótér pedig a kisgyermekes családok kedvence…
Aki árnyékot szeretne annak sietnie kell, ebből ugyanis egyelőre nem sok van a strandon. A kezdeti nehézségek után Fonyód központi strandja a szolgáltatások széles skálájával fogadja a strandolókat…
A vízmélység kisgyermekek fürdésére is alkalmas. A fonyódi strand akadálymentes fürdőhely. Fonyód egyik legnépszerűbb strandja az ingyenesen használható Bélatelepi strand.

Bővebben → http://balcsi.net/balatoni-strandok/fonyod-panorama-strand/

Ajánlott cikkek

Kövess minket az Instagramon!